Jessica Ahlstrand Carlsson

märklig febertopp

slog till i gårkväll vid 22, tvingade i mig brusalvedon (de enda jag hadde hemma, inköpt för att lägga på myggbett) vid 02 sjönk febern. och idag är jag frisk.

fattar ingenting, men okej. tar det lite lungt idag ändå.

ska smyga in i den lokala seconhand affären där man kan hitta löjligt bra saker för löjligt låg pennig. YSL väska 25kr som exempel.

jag inser att detta förmodligen skulle stått i eventuell stilblogg, men eftersom jag inte har nån sådan och inte tänker skaffa så plågar jag er litegran
2008-04-23 12:37.


Kommentarer till blogginlägget


Såna där febertoppar kan jag få ibland och jag har inte kunnat se så himla mycket samband med nåt. Ibland har jag varit ute i regn och rusk och trott jag garanterat fått en jätteförkylning men så vaknar jag hur pigg och kry som helst dagen efter! Har haft funderingar på om det kan va ägglossning... men inte orkat räkna på det för jag är usel på att hålla reda på min menscykel. Tycker det är viktigare att hålla min räsercykel i ordning.
2008-04-23Kroppen är konstig ibland. Jag kan vara brakförkyld på kvällen och när jag vaknar på morgonen är jag hur pigg som helst....

Att shoppa är att samla! :-)
2008-04-23