Magnus G

Friskis Södertälje

Var på Friskis nya träningsanläggning för andra gången idag.

Första gången jag var där kände jag mig mest förvirrad, konstiga maskiner, rörigt, byggarbetsplats och trångt var mina intryck då.
Idag kändes det lite bättre, men fortfarande rörigt och trångt.
Ska ju vara sveriges fräschaste och nyaste anläggning, men den känns väldigt mycket arbetsplats fortfarande, Sollentuna är så mycket trevligare och fräschare.

Nåja, träningen gick bra iaf, även om det är lite konstiga vikter på maskinerna.
Körde axelpress med hjälp av kettlebells, efter tips från en annan kille där, han tog sig an mig och visade lite och kom med glada tillrop.
Dagens märkligaste var en kille som var där, ganska stor, runt 50 år. Han tog axelpressmaskinen, ställde in, körde några gånger, läste tidningen, körde lite till, återgick till tidningen. När jag ville låna maskinen så gick det inte alls, han körde ju för fullt (höll på att visa en artikel för sin kompis). När han var klar med axelpressen (efter ca 15 min) så tog han en av maskinerna jag brukar köra biceps/triceps på och stod vid den 30-40 minuter, det finns två sådana maskiner och ganska många brukar vilja använda dem. Inte en min av att vilja växelköra heller. Han körde oftast några reps, sen lång vila, sen några reps osv.

Om ett tag är jag nog van vid det där stället och förstår de interna koderna, tills dess får jag väl gör abort mig lite Smiley
2012-09-29 23:39.


Kommentarer till blogginlägget