Maria S

Hungrig

Sprang halvmaran i lördags. Nu är det måndag. Och jag är fortfarande hungrig hela tiden. Ska det vara så här? De där äggmackorna satt fint nu. Smiley

Träningssugen är jag också men springa kan jag ju inte. På kvällen efter loppet slog den till. Förkylningen jag motat bort i två veckor. De sista dagarna var det nog till och med lite extra mycket förhandlingar med den stackars halsen. Sedan när man slappnar av efter loppet så slår den till med full kraft.

Men så får det vara. Tänker inte kinka för att jag är lite snorig. Är så otroligt glad att jag hann springa innan den dök upp. Att jag hann göra mitt lopp. Överraska mig själv och springa fortare än jag tänkte. Än jag trodde jag kunde.

Två dagar halsont, som i morse gått över till att bli snorig. Framåt kvällen hostig. Hoppas att jag kan bli av med eländet fort. Vill ju springa. Studsa runt i alla mina skor. Testa mina nya löparkläder. I skogen. På gång- och cykelbanorna. Vart jag än befinner mig. Sticka mellan med en löparrunda. Bara för att jag kan.

Men tålamod var det. Det är väl bara att inse. Det är höst nu och förkylningarna köar upp sig. det är väl bara att beta av dem en efter en. Och längta till nästa pass.
2012-09-17 22:33.


Kommentarer till blogginlägget


Du har belastat kroppen, alla sytem och behöver reparations material och energi :) Krya på dig och bra jobbat!
2012-09-18Det låter som den där förkylningen kom ganska lägligt, annars hade du väl varit ute och sprungit för fullt igen direkt :-) Det är säkrast att ta det lugnt ett tag efter ett så slitsamt lopp, annars åker man lätt på någon skada. Jag ska bara jogga i några dagar nu, och ge mig på något lite hårdare pass i helgen.
2012-09-18Tack, tack båda två! Alla såna här bra tips är guld värda så man inte har sönder sig! Visst är jag sugen på att komma ut i löparskorna igen. Ska ta det lite försiktigt som du säger Pontus och springa lite lätt i början så fort förkylningen är lite bättre. :-)

2012-09-18