Per Månsson

Jag testar i övermorgon – igen.

Känns frasen igen? För mig har det varit så här nu i dryg månads tid. Först en form av skada, prognos och rehab för denna, och föresatsen att jag testar om några dagar.
Sedan stötte en annan skada till. Tänkte de tar några dagar sedan är jag igång igen. Jag testar igen om några dagar.
Och en tredje skadekänning. Tusan också, men ok, jag testar om några dagar igen. För att få komplikationerna kompletta så kom dessutom en förkylning med ”posten”. Ingen farlig sak. Bara en sådan som tar halv vecka att övervinna. Sen kan jag testa om några dagar igen.
Snart har de gått några dagar igen. Formen är väl som bortflugen all världens väg. Undrar om jag hinner testa att löpträna innan nästa grej dyker upp?

Känns scenariot igen? Tänkte de!
Jag är ganska prövad vid det här laget.
2012-09-12 15:30.


Kommentarer till blogginlägget


Ingen pessimism nu! Förkylningen gav dig den totala vila du förmodligen behövde. Det kommer att gå jättebra...
/den optimistiska tanten som aldrig gnäller
(hrm!)
2012-09-12Jag som tycker jag har problem. Men dina är nog i alla fall fler. Och när jag gnällde här om dagen så upplyste Eva LK mig att hon har ju haft skadeproblem lite längre. Så sant. Och trist. Men vi M55 är ju skapta för att vara friska, snabba och starka. Eller är det samma villfarelse som detta med väna tjejer?
2012-09-12Anna - Pessimism, jag, inte alls. De finns många skador jag ännu inte haft :-)
Leif - Ville ge dig lite sympati, så du vet du inte är ensam.
2012-09-12Ja, just nu är det synd om er 55:or.Hmmm. Kroppen är klok och talar tydligt om vad den behöver! För de som inte lyssnar får den tala om lite tydligare så det är lika bra att lyssna från början. Ge inte upp, som vanligt efter regn kommer solsken:-)
2012-09-12Ja, jösses som vi kan rada upp elände - känningar, stelhet, ömhet, smärta, falnande uthållighet och motivation! Men det går att ta sig ur skiten, vi har alla gjort det tidigare! Visst går vi mot ett toppår 2013!? :-)
2012-09-12Tack för peppningen Majvi och Martin. Visst kommer solen igen.
Och visst blir nästa säsong den bästa. De är den alltid :-)
2012-09-13