Maria S

På resa genom livet

Tittar på träningsflödet på en annan webbplats där jag reggar löpningen enbart. Förutom att jag reggar den här på Funbeat bland min andra träning också såklart.

Ser kommentarerna från olika tillfällen då jag varit ute på resa. Kortare eller längre. Och känner mig glad. Det har blivit lite av en grej, att försöka hitta fina ställen att springa på. Vart jag än befinner mig. Små till synes obetydliga saker som inte kostar särskilt mycket men som plötsligt blir nästan lite viktiga. Sitter här och minns och bara ler.

Som den här:
Löpning/Distans - 9,92 km - 0:56:46 - 5:43 min/km
Gullmarsskogen över stock och sten. På stigar och över blomsterängar. Genom lera och över färister. 2 varv i 5km-spåret. Underbar löpning i lugnt tempo. Snuvig.

Eller den här:
Löpning/Distans - 4,30 km - 0:20:53 - 4:51 min/km
Ett bra kvällspass med lagom löparväder. Fina grusvägar alldeles intill stugbyn. Perfekt efter den långa resan med mycket stillasittande.

En annan sak som jag också gärna gör när jag reser till olika ställen är att hitta kampsportsbutiker att besöka. Eller sportbutiker över huvud taget. Friluftsbutiker går också bra.

Ja jag vet. Jag är något slags träningsnörd. Ska man ha ovanor och beroenden så kan det väl lika gärna vara något som inte skadar andra. Då tycker jag träning är ett bra alternativ. Och lever nöjt vidare med det.

Funderar på vart och när jag ska resa iväg nästa gång. Längtar.
2012-09-12 12:35.


Kommentarer till blogginlägget


Kom till Västerås och spring! Vi har dessutom en liten pittoresk kampsport/fitnessbutik som säljer nunchakus! :D
2012-09-12Vilken bra idé! Kommer på studs! :D
2012-09-12