Maria S

Shoppingkris

Hade lite tvättkris men ville absolut ut och springa ändå. Det hela slutade med att löpartightsen från 90-talet eller något sådant åkte på. Jadå, färgsättningen på dem är... från då. Ähum! Mörkgrå med stora kornblå och skarpt gröna fält snett över låren. Just på det viset som gör att det ser ut som att låren är gigantiska. Sådär ja.

Till detta en löparjacka över min nya fina svarta långärmade löpartröja. Jackan i sin tur är svart med orange:a fält lite var stans. Joråsåatt. Ihop med byxorna då. För att toppa detta eftersom det blev mörkt redan några timmar innan så tar jag på mig min illgula reflexväst och sätter dit ett reflexband runt ena benet.

Skorna har varit med om ett träningsläger i karate på båge grus- och gräsplan. De ser alltså ut som att de varit med sedan samma tideräkning som byxorna, fastän de bara är ett och ett halvt år gamla.

Det var då tur att det var mörkt ute och att ingen vettig människa ger sig ut vid den tiden. Jag hade förmodligen skrämt slag på alla jag mötte. Smiley

Jag är lite sugen på en shoppingrunda i väl vald butik med löparkläder. Eller så tar jag bra och kör igång en maskin med tvätt imorgon. Det är också ett alternativ.
2012-08-27 00:00.


Kommentarer till blogginlägget