Magnus G

Jag har faktiskt sprungit idag :-)

Dock så behöver jag komma hem och hitta min adapter till klockan så att jag kan koppla in den till datorn, har inte fört över någon träningsdata sen i april, inte för att jag har sprungit så många pass men några har det blivit, inkl Göteborgsvarvet..
Förhoppningsvis har vi nu även en uppkoppling i huset så att jag slipper surfa via mobilen, fasta linan är aningen snabbare än min mobil.

Iaf, idag sprang jag en lugn runda utmed kanalen, det var jobbigt och jag sprang ändå bara 6 km på 39 min, men men, det ska bli bättre Smiley
2012-08-21 21:31.


Kommentarer till blogginlägget


Bra! Jag sprang också i dag. Egentligen hade jag planerat in det i går, men då vandrade vi lite i bergen, så jag tyckte att det räckte (8 km med 9 kilo Sylvia på ryggen). Det blev fyra km löpning av totalt fem km. Jag tror att jag börjar att tycka mindre illa om att springa faktiskt! :-D
2012-08-22Jag skulle ha sprungit igår, men jag ägnade alldeles för mycket tid med huvudet i div flyttkartonger, får ta det idag efter jobbet istället.

Bergsvandring är bra, nästan doping, höghöjdsträning ;-)

2012-08-24Blev det en tur? Förresten undrar jag om du la in din förra tur (i måndags?) Jag kan inte se den.

Det blev ett nytt pass för mig i dag. jag hade packat väskan, lagt Sylvia, snört skorna och stod i grinden när regnet kom (tillbaka). Men jag sprang mina fyra km ändå! *stolt*
2012-08-24Har inte lagt in några pass sen i april :-(
Ska ta tag i det på tisdag när jag förhoppningsvis har ett fungerande bredband hemma, har inga usb-uttag på jobbet, datorerna står i källaren.
2012-08-25Tisdag, det är i dag det! Förresten har jag sprungit igen. *stolt* Jag kanske till och med kan vänja mig vid löpning. Fast mycket mer än fyra kilometer i löjligt långsamt tempo orkar jag inte. Ännu!

Har du varit ute något mer sedan senast?
2012-08-28