Eva Hellstrand

Vätternspaning

Det var sista delen, nu är min lilla tjejklassiker komplett.
Motala visade både sin sämsta och bästa sida, den sämsta med spöregn tack o lov på natten. Det smattrade ilsket på fönsterbläcket och störde nattsömnen. Det och en massa ljud på vandrarhemmet i Borghamn, lite spöklikt ställe att komma till på kvällen i spöregn så gud vet vad det var jag hörde egentligen :)

Den bästa sidan med solsken på Tjejvättern :)
Under rundan hann jag se en sagolik bokskog som liksom hade grenar som änglavingar, vackraste vyerna, mest glittrande Vättern samt 17 st tappade vattenflaskor, en död grävling två döda igelkottar, en hare som var av (inte mitt fel)!

Efter grymmaste backen vid Borghamn var allt jätteroligt, mycket nedför och som sagt väldigt vackert, jag vill också ha en bokskog! De små regnskurar som kom torkade solen snabbt. En fin dag och jag kände mig stark hela vägen. Inte utan att man tänker lite på nästa klassiker. Men då vill jag ha en ny cykel, det skulle vara riktigt kul att prova en riktig fräsarcykel. Inget ont om gamla Bettan, vad skulle jag gjort utan henne!
2012-06-10 12:23.


Kommentarer till blogginlägget


Grattis till avslutad Tjejklassiker! Jag kollade resultatlistan i morse och såg att du avslutade det hela på ett mycket bra sätt!
2012-06-10Härligt beskrivet! Jag delar din upplevelse helt och hållet men jag räknade aldrig vattenflaskorna. Den halva haren var lite äcklig och jag funderade länge var den andra halvan var. Bokskogen var enormt vacker och jag känner för att göra en lillsemester med boende i Vadstena eller Borgshamn och göra dagsutflykter till vad vi susade förbi, Tåkern t.e.x och ffa stanna uppe på Omberg och Ekoparken.
2012-06-10Men, jag har försökt kolla resultatlistan men hittar inget för 2012? Och Tack! Jag är jättenöjd!

haha antalet är ett uppskattningsvärde :) Men precis vad jag tänkte, man skulle vilja åka dit för att kunna stanna där och se allt det fina ordentligt! Jag glömde att jag såg ett par tappade solglasögon!

2012-06-10Resultaten finns på hemsidan http://search4.vatternrundan.se/default_tv_sv.htm
2012-06-10ska kolla! :)

2012-06-10Kan bara hålla med! Visst var det vackert, härligt och jäkligt kul!! Vilken klassiker blir det nu? Jag kör på med den stora med början av september :-)

Grattis och bra gjort! Du får skriva vilken tid det blev :-)
2012-06-104,29. Jag är helnöjd som debutant i branschen. Men som sagt, så kul det skulle vara att prova en riktig cykel! Jag såg din tid! Du är ju otrolig, och det med maran i benen, Grattis!
2012-06-10Tack och grattis själv till en bra tid! Det är superkul med racer, blev imponerad av alla med cykelkorg :-)
2012-06-10:) Ja det är det som är lite tjusningen, det finns allt!!

Nästa år tar mina ungdomar studenten och jag misstänker att det sammanfaller med datum för halvvättern, det är väl just halvklassikern jag tänker på i så fall.

2012-06-10Grattis Eva! Och vad kul att du är klara med tjejklassikern! Jättebra jobbat! Har du något tips om simningen så tas det tacksamt emot.
2012-06-10Grattis! Vilken superatlet du blivit :-) Triatlon eller stora klassikern nästa? Nä man behöver faktiskt inte trappa upp hela tiden. Njuuuuut av din bedrift. Det är du värd!
2012-06-10Tack!! Ja simningen ja, jag bara simmade ute i sjön några gånger, för att känna på, det är ju ändå skillnad mot att simma i bassäng. Men det är lugnt, du kommer fixa det som ingenting. Om man håller ut till vänster,Längst ut från bryggorna så undviker man sparkande ben bäst.

Faktiskt är jag nyfiken på Triathlon men är rädd att jag inte riktigt fixar det, men kanske jag letar upp nåt sällskap och spanar lite! :)
2012-06-10Oxå sugen på triathlon! Hojta om du hittar ngt kul :-)
2012-06-10Det är den stora grejen med cykling tycker jag .. att man kommer rakt ut i naturen .... får se massor .... och visst .... en del grejjor längs vägen men det är ju bara under tävling/motionslopp (förhoppningsvis!)
Grattis igen till en klassiker och till väl genomfört lopp :-)
2012-06-10Tack! Har ju haft en bra coach :)

Ja grejerna efter vägen hör till en sån gång :) Naturen var så storslagen att man nästan ville stanna och njuta istället!

2012-06-11