Eva Hellstrand

börjar verka allvar banne mig

Kan ju inte hålla på att mesa med 2-4 mil längre när ett tiomilalopp väntar bakom kröken. Så jag slutade sjåpa mig över motvinden och drog iväg en sväng. Min första långsväng, ja jag som nybörjare tycker sex mil är en himla lång sväng!
Efter 4 km kommer jag på att jag inte drog på mig cykelbrallorna.... nåja rumpan verkar ha härdats av mina tidigare försök för det gick bra.
Det blev lite kylslaget efter tre mil och lite bortdomnade framfötter och lår. Jag tackar gud för nedförsbackarna! När jag kommer hem stapplar jag fånigt leende in i huset till mina ungdomar och slänger mig på golvet, övertygad om att jag inte kommer kunna ta mig till sängen ens. Men idag är jag pigg och varken ben eller rygg protesterar. Än.
2012-05-29 16:08.


Kommentarer till blogginlägget


*Kan inte låta bli att kuckla av skratt* Det kommer att går bra det där. Packa med lite salta katter och god dryck så klarar du biffen. Skavsåren tar du hand om efteråt ;)

2012-05-29rejäla cykelbyxor och regelbundna "stå upp" på cykeln räddar stussen och gör den brukbar samma dag som loppet genomförs :-)
2012-05-29Ska inte glömma cykelbrallorna mera men har inte ont alls faktiskt. Jag tror nog jag kommer runt :) men lite tips på hur man lägger upp träningen så här på slutet mottages gärna!
2012-05-30Det är bra om du har kört hela distansen en gång innan loppet... kanske nån vecka innan. Stick sedan ut och kör några rejäla backar 2 dgr innan loppet så det riktigt bränner i låren och du blir trött ...sedan vila ordentligt resten fram till loppet. Käka lite extra pasta dagen innan och fyll på med LITE extra vätska. Loppmorgonen äter du en rejäl frukost. Strax är du i mål med ett leende på läpparna :-D
2012-05-30Ok, tack coachen :) Leendet och målgången ska jag ha i tanke. Hur många ungefär kan det vara i varje startgrupp?
2012-05-30Ingen aning ... men om allt går som det skall så lär startgruppen bara se ett bakhjul och ett par cykelbyxor försvinna i nästa krök :-)
2012-05-30Vilken härlig bild jag får på näthinnan! Då får jag hoppas på en startgrupp med långsamma motionärer! Hittade info om cirka 60-70 i varje startfålla.
2012-05-30Loppet Mjörn Runt hemma på byn har startgrupper på 50 pers och det kan knappast betecknas som trångt så det blir nog en bra start för dig! :-)
2012-05-30