En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Göteborgsvarvet 2012 - inte som planerat

Målet var under 1:40. Åkte ner tillsammans med kompisen Stefan Lemming, som hade samma målsättning. Kände mig i utmärkt form före start. Såg rätt snabbt att jag fick riktigt bra kilometertider neråt 4:30 i snitt. Men redan efter 3 km började jag känna av skadan i höften som jag haft sen i tidigare i våras. Jag ignorerade och sprang vidare. Drack vid varje station.

Vid typ 13 km började det göra så ont att det påverkade löpningen och ganska snart efter det var det som att få en kniv in i höftbenet. Det tog ett tag att övertala mig själv att det nog var kört. Jag började kolla mig omkring efter bussar som kunde ta mig tillbaka till vallen men såg inga, så jag fortsatte en bit till, i låg fart haltande. Till slut var jag tvungen att stanna och gå. Trodde aldrig det skulle kunna hända.

Jag gick en bra bit, ca 1,5 km, uppför Göta Älvsbron. Mentalt jobbigt att se alla människor springa om och förbi. Högst upp på bron stannade jag till helt, då ser jag plötsligt Stefans ryggtavla, Jag ansträngde mig och sprang ikapp. Då av någon anledning släppte det värsta i höften. Jag kunde sen hålla samma tempo som Stefan, ca 4.30, nerför bron, genom Nordstan och uppför avenyn. Men sen var det kört igen. Sista 3 km var en pina. Jag bet ihop och haltade sakta in i mål på 1:48. Besviken och arg.


2012-05-15 06:18.


Kommentarer till blogginlägget


bra tid ändå med allt strul. mvh//Tommy
2012-05-15Strongt att bita ihop och köra vidare. Bra krigat!!
2012-05-15Trodde du fick bryta,men det vart ju en skitbra tid :)
2012-05-16