Elin Johansson

blogger boot camp Lördag del 2

Efter lunch var det dags för nästa gemensamma pass inomhus och det passet hette "Faster, Harder, KronBee – Train Like an Athlete Robert Kronberg "

Ett roligt pass med mycket spänst övningar, en del löpning och smidighet. Passet avslutades med idioten och nu var onda ben ett problem.Och lunchen var äten lite för tajt in på passet för salladen kändes lite för väl bra under passet

Lördagens sista pass var ett valfritt pass så jag valde BBC-passet utomhus, väldigt likt NMT-passen. Efter dessa 60min var kroppen död och jätte lerig. Lera och grus överallt.

Efter detta var dagen slut och det bar iväg till hotellet där även härliga Tina( http://www.butterflytina.com) bodde.

Att bo på hotell innebär att man inte har så jätte mycket torkmöjligheter för en hög svettiga och blötta träningskläder, men det löste sig igenom att hänga allt i badrummet och vrida på både golvvärme och handdukstorken på max. Löparjackan och löpartightsen fick sig en snabb tvätt i handfatet för det var jätte leriga efter utomhuspasset och behövde användas på söndag morgon igen.

På kvällen blev det middag med Tina på en restaurang som låg i närheten av hotellet. Sen blev det en tidig kväll i säng, somnade dock inte jätte tidigt men bara att få ligga på hotellrummet framför tvn hela kvällen är helt okej.

Nu hade även träningsvärken gjort sig påmind, varje steg gjorde ont och vrida sig i sängen var inte att tänka på.

Lite bilder:

1. Middag på kvällen
2. Inte bara ett träningsplagg om vi säger så
3. Dags för utomhuspasset
4. Kronbee passet inomhus
5. Matcha strumpor och skor var inte min starka sida under helgen
6. Kronbee passet inomhus
2012-04-27 10:33.


Kommentarer till blogginlägget