En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

klar

Happ. Då har jag förberett mig klart -tränat klart - inför ett av årets mål, Näsetloppet på lördag. Sista, jobbiga kvalitetspasset är gjort och nu ska jag bara köra en lugn lunk imorgon, lägga mig tidigt resten av veckan och se till att kläderna är rena på lördag.

Känner lite på just denna känsla en stund. Att ha gjort all, att nu är det bara att kamma hem och hoppas det ska räcka för att klara sitt mål. Snart kommer ju denna dag igen fast lite mer på riktigt. Jag har liiiite mer tid på mig för det, några tunga pass med kanske lite mer effekt innan Göteborgsvarvet, som är mitt stora träningsmål i år.

Speciell känsla faktiskt. Ha gjort det man kunnat. Nu blir det inte bättre. Nu får jag jobba - och lida med det jag har.

Trevligt pass idag. På bandet brevid mig en tjej till som körde skiten ur sig med intervaller. Sporrande att se henne gasa på. Och en skön samhörighet att peppa lite, flina ihop och sen finns det där samhöriga hela tiden. :) Gav helt klart energi. Det är inte mycket som krävs för att göra skillnad.

Långt till lördag känner jag. Ska använda tiden på att tänka på det där med att stå ut när det svider. Och njuta av den unika känslan att vara klar. :)

Testa att springa till denna. :) Grymt.
http://www.youtube.com/watch?v=p47fEXGabaY&ob=av2n
2012-04-25 00:01.


Kommentarer till blogginlägget