En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Ont i halsen - Nya löpskor <3

Igår hade jag så ont att jag trodde att jag skulle få sjukskriva mig idag, men idag var det tack och lov lite mera uthärdligt.. men jag har haft lite hosta idag..
Jag har varit hemma med sonen i en vecka som har haft lunginflammation, så lite orolig att jag blivit smittad är jag allt.. men jag får absolut inte bli sjuk nu!! Jag ska ju till sälen i helgen och det blir första gången på över 10 år som jag kommer stå på ett par skidor så det får jag inte missa!!! Ser ju fram emot det massor!!
Så vad gör man när man inte kan träna eller varken har barn eller hund hemma?? Jo då tar man sig en runda på stan och förälskar sig i ett par nya löparskor... Jag läste nånstans för inte så länge sedan att kvinnor ofta gör felet att köpa skor efter utseendet.. och det var faktiskt inte bara det jag gillade med dem.. de lyckades till och med vara på rea, en tredjedel av priset!! Ett enda par skor av den sorten fanns kvar och det var exakt min storlek.. kändes som det var ödet.. Och så var de sköna med :) Dock är jag lite orolig.. för mina förra skor av samma märke har jag den gråa duomax-sulan på, vilket innebär att de stödjer vid överpronation... Dessa skor hade inte dessa sulor.. men han i affären tyckte inte alls att det såg som att jag pronerade så mycket och att det borde fungera bra med neutral sula och att dessa har andra fördelar, som man inte får med den andra typen av skon, och ett par skor med ordinarie pris på 1900 borde ju vara ganska vettiga ändå kan jag tycka.. men jag har öppet köp på dem i alla fall... nu har jag på dem här hemma och har joggat runt lite för att känna efter.. och det känns ju riktigt bra :) men vågar jag behålla dem p.g.a. sulan??


2012-03-20 19:44.


Kommentarer till blogginlägget