Ove Jansson

Min StreakRun i Mittens Rike fortsätter.

StreakRun nr:94, endast 6 stycken kvar till 100 stycken. Det ska säkert gå bra som det ser ut nu, blir säkert några tidiga rundor innan frukost och jobb.
Första löprundan i Shanghai. Duggregn och ca: 10 grader. Kändes bra att ta en kort runda efter en lång tågresa från Shenzhen, 19 timmar inkl 1 timmes försening, SJ är inte ensam även Kinesiska järnvägen kan inte hålla tiden. ;-)

Nu har jag checkat in på sista hotellet vid denna tjänsteresa till Kina. Hotellet har ett bra gym så det kan bli bra träning under veckan. I kväll har de t.ex. ett Yoga pass, har inte testat Yoga förut men det kanske vara kul att testa det här med Kinesisk instruktör. Men givetvis så ska jag även få till minst en löprunda per dag utomhus under veckan som är kvar. Tyvärr ser vädret inte ut att bli så bra, regn och 8-10 grader närmsta dagarna. Så det får bli korta snabba rundor utomhus tror jag. Rundan som jag sprang under lördagen blev 2,3 km, Som vanligt stämmer inte kart och satellitbild överrens här i Kina, men jag ritar ut rundan på satellitbilden för jag anser den mest korrekt. Kanske någon typ av säkerhetstänk från myndigheterna här.

Utan tillgång till Facebook och Twitter så kan jag tyvärr inte ännu se vilka kommentarer jag får på mina tränings inlägg som länkas automatisk härifrån Funbeat till de sidorna, det ska dock bli intressant att läsa när jag kommer hem nästa söndag.
2012-03-04 03:23.


Kommentarer till blogginlägget