Anders S

Vecka 3

Denna vecka klarar jag inte alla guldstjärnor och stöter också på ett problem med kriterierna.

Mängdstjärnan klarar jag ju med dryga 65 km.

Långpasstjärnan får anses erövrad genom W-R-T´s 43 km.

Snabbpasstjärnan fäster jag också på bröstet efter 5X4 min på tisdag eftermiddag.

Styrkepass har jag bara samlat ett, så den stjärnan är utom räckhåll. Lite medvetet var det eftersom jag inte ville köra styrka för nära tävlingen.

Transportstjärnan går egentligen även den förlorad eftersom jag bara sprungit en väg en gång denna vecka. Men jag har gjort ett lunchpass stället och det var minsann inte igår sist. Lunchpasset är ofta nyckeln för en heltidsarbetande trebarnsfar om det skall funka i långa loppet.

Efter att ha sammankallar juryn och rådgjort med mg själv bestämmer jag mig för att samla lunchpass och transport under samma kategori. Detta gör att jag mycket överraskande lägger beslag även på transportstjärnan som hädanefter får gå som jobbanknytningpasstjärnan. Känner ni hur fint ordet ligger i munnen?

4 av fem stjärnor. Inte illa Smiley

Ang W-R-T så är jag nöjd. Det var ett jävla väder och en underbar upplevelse. Det gick inte så fort men eftersom jag inte fått något vidare klipp i steget än borde jag inte vara förvånad. Men jag var vid gott mod hela vägen och är väldigt nöjd med energiintaget. Jag åt eg bara en massa kladdkaka och drack varm saft och lite vatten. Hade ingen energidipp utan var mest trött i musklerna och kroppen. Kul att se att man kan hålla igång så länge utan att äta mer än så.
2012-01-22 17:02.


Kommentarer till blogginlägget


Fattas bara att du blir proffs. Då fixar du den stjärnan varje gång du springer.
2012-01-22