Eva Hellstrand

Bara jag, kalla fingrar och varm choklad efter!

Ikväll kändes det som jag var ensam i hela stora skogen, kändes väldigt ensamt när jag tänkte på vargar i skogen! (fast jag var i elljusspåret i Åmot). Börjar fundera redan hemma på hur jag skulle bete mig med lyset..... Stängs det av på viss inställd tid, om någon åkt klart före mig och inte vet att jag är där mitt på, och stänger av...Borde jag stänga av efter mig? Tänk om nån är mitt på...? Nu var det på när jag kom och jag lämnade det så, man ska inte fundera så himla mycket. Men det gör man (jag) ju när man (jag) inte vet.

Det var rätt isigt i spåren och nedför försökte jag stötta emot för att hålla farten nere, hej och hå va fort man kan ränna in i buskarna :) Ska försöka jobba på tekniken att svänga i farten! Jag tog ett extra varv bara för jag gruvade mig för, och ville slippa sista backen ner mot bilparkeringen. Nästa gång kanske jag klarar den!

Jag gillar backar men inte när det är isigt! Jag hoppas det inte är så backigt i Tjejvasan?!
2012-01-17 22:07.


Kommentarer till blogginlägget


Bra jobbat!

Halvvasan gäller :-)

2012-01-17Trots vargar, ljusproblemtankar och isiga backar låter det härligt. Du är på! Tjejvasan blir en promenad i parken (H)
2012-01-18Ja det var faktiskt härligt! Men någon promenad i parken.... du har inte sett mig :) Jag var glad att ingen gjorde det igår!

Åker du halvvasan, är det på söndagen? Kanske jag hinner heja på dig!
2012-01-18Ja, jag har aldrig åkt så långt förut ...spännande! Loppet är på tisdagen 28 feb. :)
2012-01-18