Eva Hellstrand

Tadaa...♪♫♫♪ Premiär på pay & ski i Högbo

Nytt med att jobba halvdag idag så jag tänker passa på att för första gången prova mina nyinköpta skidor, ja i oktober, men fortfarande oanvända. Och det är tur att jag finns, så att så många andra kan känna sig braiga och duktiga! Och tur för mig att alla braiga och duktiga människor är så vänliga!

Först på Team Sportia så inser dom mitt vallningsokunnande och skickar med mig en nödlösning för dagen. Och ett par nya stavar, himlars vad långa dom ska vara! I vallstugan får jag hjälp av en schysst tjej, det här borde jag ju inte berätta men vid spåret fick jag hjälp med att sätta fast pjäxorna i bindningen (!) Det är första gången! Lite urskuldrande säger jag att sist jag åkte var det liksom tre hål under pjäxan. -Ja det var ett tag sedan det, sa min hjälpare. -Mmm sa jag och vågade inte säga, typ förra året!. Efter första varvet, ytterligare en schysst tjej som hjälpte mig valla lite fäste.

Fast än gillar jag skidåkarna bättre än skidåkningen men det kommer nog! hoppas jag, för nu har jag åkt med mina kära skidor tillbaka för vallningshjälp!
2012-01-05 19:07.


Kommentarer till blogginlägget


och faktiskt, när jag stod på Team Sportia efteråt så hörde jag att han fick telefonsamtal från någon som inte förstod sig på att "öppna" sina bindningar, då kändes allt mycket bättre!

2012-01-05