Kristoffer Pehrson

Rätt utrustning är en bra hjälp på vägen

Jag har inför denna vinter skaffat lite ny utrustning som jag hoppas skall hjälpa mig nå mina mål.

Jag började med att skaffa en ordentlig pannlampa. Köpte en på Ebay från Kina som ger 1600 lumen och som lyser upp hela skogen. Var lite osäker på om den skulle vara för tung och att batteriet skulle vara i vägen men det har funkat över all förväntan. Är väldigt nöjd för nu kan jag springa i skogen 50 m från lägenheten även när det är bäckmörkt.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&it...

Skaffade även ett par Salomon Spikecross med metalldubb. Fick dem till ett fantastiskt pris då jag köpte dem från CRC.com, hade dessutom 1000kr i värdecheckar vilket gjorde att jag betalade 250kr inkl expressfrakt :) Underbart att kunna springa när det är dåligt underlag ute i skogen. Har testat dem i skogen när det har varit lera, snömodd och is. Har även testat dem på asfalt då det har varit blött samt vid riktig isgata. De har funkat lika bra på alla underlag och de har hållit ute väta väldigt bra när det varit blött och lerigt. Det enda jag har att invända mot är att jag får lite ont på ovansidan av foten då jag måste dra åt ganska hårt. De är ganska breda vilket inte passar min fot riktigt men jag drar åt och nu har jag skurit till en bit från en tempurkudde som jag sätter på ovansidan av foten där jag får ont. Detta har hjälpt väldigt bra!
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?Model...

Har även inhandlat lite varmare löptights från Craft, en Jacka och vantar med vindöverdrag mm. Allt gör att jag nu ger mig ut i alla väder. Brukar dock hoppas över träningen om det spöregnar då allt inte är 100% vattentätt. Dock funkar allt kanon i duggregn och i snö.


2012-01-02 10:05.


Kommentarer till blogginlägget

Arkiv