Marie D *

Året 2011 summering

Jag är lite förbluffad över min träningsmängd. När man ser det nedskrivet - (vilket är ett mycket bra redskap att föra dagbok), blir det rätt mäktigt att smälta.

*Cykel till och från jobb totalt: 1008,3 km. Detta är vardagsmotion. Ett av mina grundstenar i konditionsträning. Jättebra träning.

* Cykel till och från stan totalt: 850,28 km. Istället för bussen. När jag är ledig och ska göra ärenden.

* Cykel - landsväg totalt: 731,41 km. Period, april, maj, juni, juli. Jätteroligt!

* Löpning blandat från löpband till terränglopp totalt: 309,59 km.

* Simning - vet ej hur långt men jag har definitivt blivit en delfin. Från badkruka till vattendjur. Min lärare från 5:e klass skulle se mig nu. Revansch.

Mitt största ögonblick var när jag sprang Risveden Terränglopp tillsammans med jättetrevliga, duktiga vänner. Det var höjdpunkten tyckte jag. Två blåa naglar som numera är utbytta mot nya (!) blev mitt pris. Men det var det värt. En boost för självförtoendet - att klara av något som ett terränglopp. Det trodde jag aldrig. Sen hade jag också en oförglömligt trevligt lopp i november med mina arbetskamrater, Skanneloppet. Så roligt vi hade det med trevlig pubrunda efteråt.

Jag ser fram emot 2012. Nya utmaningar. Nya funderingar. Man måste ha ett mål. Vilket är ditt mål för 2012?

Ett gott slut och ett Gott Nytt År önskar jag alla vänner.

/Kram Marie
2011-12-31 18:41.


Kommentarer till blogginlägget


Där har vi det! Det är just ett mål jag saknar.

Lycka till, darling.
2012-01-01Bra kämpat! Transportcykling är jättebra motion, tyvärr bor jag för långt från jobbet och för nära staden/mina ärenden för att det ska ge några roliga siffror.

Gott Nytt År!
2012-01-01