En FunBeat-användare

Du är inte inloggad på FunBeat.

För att titta på den här personens träningsdagbok och profil så måste du logga in på FunBeat.

Träningsmässig katastrof i höst.

Hela hösten har varit sjukdom till och från känns det som. Träningen ligger helt nere nu också. Jag har haft en elak hosta ett tag nu så träning är inget alternativ alls. Jag var på vårdcentralen och läkaren misstänkte mykoplasma. Jag fick ingen antibiotika men väl en bra hostmedicin, Cocillana-etyfin, som faktiskt verkar funka riktigt bra. Morfin får man på köpet så kanske behövs ingen julsnaps?

Hur som helst är jag orolig för att jag tappat mycket kondition. Jag skulle verkligen vilja träna istället för att sitta här i självömkan. Förhoppningsvis blir 2012 bättre. jag kan ju trösta mig med att jag inte är skadad och styrketräning har jag kört mer än på länge i höst.
2011-12-24 11:19.


Kommentarer till blogginlägget


Tänk att kroppens alla leder och ligament som annars lätt överansträngs har fått en ordentlig återhämtning så att du kommer att vara fit for fight i vår när det andra har släppt :) Lycka till!
2011-12-24Hoppas du blir frisk snart! Saknar dig på träningarna samt att se och sporras av din löppass som du reggar här.
2011-12-25Håller tummarna för ett bra 2012 för dig - det är du värd efter din höst!
2011-12-25Hur har det gått? Frisk nu? Lät inte roligt att ha en så lång frånvaro från träningen......måtte man slippa detta.
2012-02-05Ja nu känner jag mig frisk! Jag har tränat en månad nu och är väl tillbaka där jag var före sjukdomen när det gäller kondition. Så tumreglen att en månads bortvaro från träning tar en månad att hämta tillbaka stämmer nog rätt bra.
2012-02-05Vad har du för mål med din träning i år?

2012-02-05