Rolf Öhlén

Tack och lov för skare

I går blev det två träningspass på skidor samt en hel del lek med grabben. Jag måste bara ut och känna på blåsten. Det riktigt ven runt knutarna. Ibland kunde jag knappt komma framåt och en gång blev jag tvungen att vända mig om för att kunna hämta andan. Helt underbart!

I morse tog vi sparken när jag skulle lämna grabben på dagis. Infarten hade drivit igen och sparken stöp i den av vinden hårt packade snön. Solen sken och jag kände att jag bara måste ut. När jag kom hem var det bara att dra på sig skidorna och fara utför och oppför och utför.

På andra sidan vägen har jag en rätt brant och lång slänt. Eftersom gårdagens vind hade blåst bort lös snö och packat till drivorna var det till att åka ovanpå snön. Nere i svackorna sjönk skidorna igenom, där höll jag på att stå på öronen när jag i hög fart kom ner i den lösa snön. Sen uppför backen och nerför igen.

Det var länge sedan jag hade så roligt och njöt så mycket att vara ute på skidor. När jag hämtat grabben på dagis tog jag på mig snöskorna och drog honom på hans bob. En härlig vinterdag.
2008-02-26 21:47.


Kommentarer till blogginlägget