Rolf Öhlén

Konsten att ta sig i kragen

Den första förutsättningen för att kunna ta sig i kragen är att ha en krage att ta sig i. Det är inte alla som är begåvade med den typen av klädesplagg men eftersom jag har åtskilliga persedlar med denna klädesdetalj har jag dessvärre inget att skylla på. Det skulle då vara att mina träningskläder saknar denna speciella attiralj.

Den senaste tiden är det dessvärre sittfläsket som blivit tränat. Dag efter dag med blanka dagar i min träningskalender och kvitto på kvitto med inköpta onyttigheter har ökat min redan omfångsrika stofthydda medan den andliga tråkigt nog har fått föra en alltmer tynande tillvaro.

När nu den nya höstterminen bryter in är det dags att vända på denna eländiga stek vilket kräver att jag noga tvätta händerna efteråt för att slippa få flottfläckar på den krage jag nu måste ta mig i. Tänkte börja lite lätt i går men dessvärre hittade jag inte den lilla detalj som behövdes för den mjukstart som jag tänkt mig.

Dessutom hade batterierna i datorn till motionscykeln i likhet med dess användare tömts på all kraft. Lägga till detta att det hann blev nog så sent medan jag yrade runt och sökte så nystarten får skjutas upp till idag. Någon som hänger på?
2011-09-22 08:21.


Kommentarer till blogginlägget


:-) Spark på dig!
2011-09-22Jag nystartar inte men hänger alltid på. Spark på dig från mig också. :-)
2011-09-22Varje dag börjar man på nytt :)
2011-09-22Sant! :-)
2011-09-22Jag hänger på, spark spark, på mig själv också.. ;)
Dagarna går så fort, alldeles för fort, och snart är det skidsäsong.
Det är bra att man alltid kan börja på nytt.. när som helst.
2011-09-22