Maria von Schmalensée

v. 33

Helt ok vecka, bara 5h, men genomförd som planerat (måste få bort segheten ur kroppen nu!). Grymt mycket att göra på nya jobbet så det kändes ändå helt ok. Lite huvudvärk några dagar men inte direkt sjuk, även lite yrsel på söndagen (?!?), haft såna känningar även i somras, troligen (?!) beroende på vätskebrist (fast jag tycker jag dricker bra!). Hälsenan fortsatt lite stel, så jag måste fortsätta ransonera löpandet. Känns nu som jag klarar 2-3 löppass i veckan inkl. orientering, inte mer.
Börjar nu som tränare på ol-gymnasie -kommer bli toppen att köra mer teknikträning - lär ju bli rätt mycket uppföljning och det brukar vara perfekt för min teknik oxå - det behöver jag verkligen! 
Denna vecka ser jag fram emot att träffa eleverna på ol-gymnasiet, springa Upplands natt-DM och medel-DM. Puss!
2011-08-22 07:14.


Kommentarer till blogginlägget


Tja Maria! Kul med nya jobbet - låter kanon. Lycka till!
2011-08-22Tack Johan! Ja, det känns toppen, fast just nu har jag för mycket att göra, hinner knappt inte röra på mig... Är du "hemma" nu? Kanske dyker upp på nån Attundaträning framöver :)
2011-08-23Hemma i Rotan efter 7 år i Madrid - sedan en dryg vecka. Lite rörigt med flyttkartonger, barnen i skolan etc. Kom och träna med oss, kul! Idag hade vi 800 meters slingor...
2011-08-23