Så kopplar du ihop FunBeat med andra sajter

Det finns många sätt att koppla ihop FunBeat med andra sajter. Exempelvis kan du enkelt koppla ihop FunBeat med Facebook eller Twitter. Det enklaste sättet, om du är inloggad, är då att helt enkelt gå till Mina inställningar -> Andra sajter och följa instruktionerna.Börja med att gå till den nya sidan under "Mina inställningar" -> "Andra sajter" här på FunBeat. Klicka på koppla ihop med Facebook och följ instruktionerna på Facebook. När kopplingen är klar kan du gå tillbaka till Mina inställningar - Andra sajter och välja om träningspass och/eller blogginlägg ska skickas till Facebook.

OBS! För att träningspass ska dyka upp i din feed så får passet inte registreras i framtiden (dvs ett planerat pass) och dessutom inte heller vara äldre än en vecka. Observera att det ändå inte är säkert att passet dyker upp i din nyhetsfeed på Facebook eftersom Facebook filtrerar posterna där, men någon hemlig algoritm. Dyka upp bör det dock göra i din "Live feed".

Om det ändå inte fungerar, testa att stänga av FunBeat inifrån Facebook och sen lägga till kopplingen igen. För att stänga av kopplingen till FunBeat inne i Facebook, gör så här: Logga in på Facebook. Klicka på "Konto" / "Sekretessinställningar" och sedan under "Applikationer och webbplatser" klickar du på "Redigera dina inställningar". Sedan under "Applikationer som du använder" klickar du på "Redigera inställningar". Klicka på krysset till höger om FunBeat. När du tagit bort FunBeat så, så går du sedan till FunBeat och loggar in och går in under Mina inställningar / Andra sajter igen, och lägger till FunBeat på nytt (ta bort kopplingen där först om den fortfarande är påkopplad).Börja med att gå till den nya sidan under "Mina inställningar" -> "Andra sajter" här på FunBeat. Klicka på Koppla ihop med Twitter. Följ instruktionerna. När kopplingen är klar kan du gå tillbaka till Mina inställningar - Andra sajter och välja om träningspass och/eller blogginlägg ska skickas till Twitter.